Učebnice zavařování a konzervace : i pro diabetiky /

Vhodné i pro diabetiky. Konzervace ovoce, masa, zeleniny a hub. Ovocné kompoty, džemy, nakládaná zelenina. Výroba sirupů a vín. Příprava moštů.

Hlavní autor: Jílek, Jan
Médium: Kniha
Vydáno: Olomouc : Fontána, 2001
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Středisko Lanškroun

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
231295322058 5331394 VF 641
VFN 641 (skladová)
(neuvedeno) Dostupné