Učebnice zavařování a konzervace : i pro diabetiky /
Vhodné i pro diabetiky. Konzervace ovoce, masa, zeleniny a hub. Ovocné kompoty, džemy, nakládaná zelenina. Výroba sirupů a vín. Příprava moštů.
Hlavní autor: | Jílek, Jan |
---|---|
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Olomouc :
Fontána,
2001
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Středisko Lanškroun
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
231295322058 | 5331394 | VF 641 VFN 641 (skladová) |
(neuvedeno) | Dostupné |